Duygular İhmale Gelmez

Geleceğe Dokunan Anneler Projesi ile İletişim Fakültesi, İletişim ve Tasarımı Bölümü öğrencilerimiz #çocukluktaduygusalihmal konusunda farkındalık oluşturmak, özellikle bakım verenler olmak üzere her kesimden insana bu kavramı farklı perspektiflerle tanıtmak için bir araya geldi. "Duygular İhmale Gelmez Afiş Sergisi" kapsamında öğrencilerimiz afiş çalışmaları üretti.

  

    

    

    

    

    

    

  

Geleceğe Dokunan Anneler Projesi işbirliğiyle gerçekleştirilen İletişim Fakültesi, İletişim ve Tasarımı Bölümü öğrencilerimizin çocuklukta duygusal ihmale dikkat çekmek için hazırladıkları eserlerinden oluşan sergimizin açılışı Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde 20 Ekim 2022 tarihinde Sayın Rektörümüz Prof. Dr. İ. Haldun Müderrisoğlu’nun, Sayın iki önceki rektörümüz Prof. Dr. Kenan Araz'ın, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Füsun Eyidoğan'ın, üniversitemiz öğretim üyelerinin, dernek mensuplarının ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Etkinlik kapsamında çocuklukta duygusal ihmal konusunda farkındalık oluşturmak, özellikle bakım verenler olmak üzere her kesimden insana bu kavramı farklı perspektiflerle tanıtmak için Geleceğe Dokunan Anneler Projesi ile Başkent Üniversitesi bir araya geldi.

Fuaye alanında yer alan sergide; çocuk istismarının en sessiz, görünmez fakat mühim türünü final projelerinde yorumlayan Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi ve Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Okulları öğrencilerinin çalışmaları yer aldı. 

Ardından gerçekleşen panelde ise Geleceğe Dokunan Anneler Projesinin ve Başkent Üniversitesi’nin duygusal ihmal konusundaki çalışmaları ve bilgilendirici içerikleri paylaşılıldı. 

       javascript:void(0)