Duygular İhmale Gelmez Afiş Sergisi

Geleceğe Dokunan Anneler ve Başkent Üniversitesi; #çocukluktaduygusalihmal konusunda farkındalık oluşturmak, özellikle bakım verenler olmak üzere her kesimden insana bu kavramı farklı perspektiflerle tanıtmak için bir araya gelliyor.

Fuaye alanında yer alacak sergide; çocuk istismarının en sessiz, görünmez fakat mühim türünü final projelerinde yorumlayan Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi ve Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Okulları öğrencilerinin çalışmaları yer almaktadır.

Ardından gerçekleşecek panelde ise Geleceğe Dokunan Anneler Projesinin ve Başkent Üniversitesi’nin duygusal ihmal konusundaki çalışmaları ve bilgilendirici içerikleri paylaşılacaktır.