!f'in Kısaları Başkent Üniversitesi Kampüsü'nde

26 Şubat Perşembe günü saat 10:00’da

!f’in bu seneki programından “Hayatta Kalmak: Arzular, İhtiyaçlar ve Normlar Arasında” başlıklı bölümde yer alan kısa filmler, Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde sinemaseverlerle buluşuyor. 26 Şubat Perşembe günü saat 10:00’da Başkent Üniversitesi Bağlıca Kampüsü İletişim Fakültesi stüdyosunda gerçekleştirilecek.

Bu seneki derlemede yer alan filmlerden biri olan “Büyük İhtiyaç” filminin yönetmeni, İletişim Tasarım Bölümünden Ar. Gör. Semih Delil’in katılımı ile gerçekleştirilecek gösterime herkes davetli.

!f’in Kısaları Başkent Üniversitesi Gösterimi

26.02.2015 Perşembe / 10:00 / İletişim Fakültesi Stüdyosu (Mavi salon)

!f Ankara kapsamında ücretsiz olarak gösterilecek “Hayatta Kalmak: Arzular, İhtiyaçlar ve Normlar Arasında” gösterimi hakkında detaylı bilgiye http://www.ifistanbul.com/tr/bolumler/hayatta-kalmak-arzular-ihtiyaclar-ve-normlar-arasinda adresinden ulaşabilirsiniz.