Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi Karma Sergisi 1

22 Mayıs 2018 tarihinde saat 15.00’da açılışı yapılacak olan Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi Karma Sergisi 25 Mayıs 2018 tarihine kadar Bağlıca Kampüsünde yer alan Galeri Başkent’te gezilebilecektir. Sergide, İletişim Fakültesi öğrencilerinin ders içi uygulamalarının yanı sıra İletişim Fakültesi öğretim elemanlarının kişisel çalışmaları da yer almaktadır. Sergi kapsamında, kurumsal kimlik çalışmalarından yaratıcı cv uygulamalarına, illüstrasyondan video çalışmalarına, basılı ve dijital medya uygulamalarına farklı tür ve mecralarda dinamik bir akış ziyaretçileri bekliyor.

140 öğrenci ve 11 öğretim elemanının çalışmalarının yer alacağı sergiye, sektör profesyonelleri ve akademiden katılımcıların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan Yağcı, 25. yılını kutlayan Başkent Üniversitesi’nin 21 yıldır iletişim profesyonelleri yetiştiren İletişim Fakültesi’nin sergi geleneğinin sektör ile bir araya gelmek için önemli olduğundan ilerleyen senelerde de sürdürüleceğini ifade etti.